Gebruikte banden

Gebruikte banden

Wij bieden u gebruikte banden aan, zowel winterbanden als zomerbanden. Dit is een duurzame oplossing voor banden die om welke reden dan ook voor de vorige eigenaar overbodig zijn geworden. Wij keuren en kopen deze banden in en kunnen daarmee een duurzaam en goedkoper alternatief bieden voor nieuwe banden. Tevens kunnen wij u voorzien van tweedehands stalen en lichtmetalen wielen en complete sets. Wij bieden u een combinatie van hoogwaardige kwaliteit banden, uitstekende service en lage prijzen!

Voor informatie kunt u onderstaand formulier invullen, vermeld de bandenmaat die u zoekt en wij nemen contact met u op.

Voordelen van gebruikte banden

Bij Carservice Barneveld begrijpen wij dat de aanschaf van vier gloednieuwe banden een flinke investering kan zijn. Zeker wanneer uw auto al een ruime tijd mee gaat, is het overstappen op gebruikte banden een goed alternatief. Het grote voordeel van gebruikte banden is de prijs; ze zijn een stuk goedkoper in aanschaf. Daarnaast zijn ze net zo veilig en rijden ze net zo goed als nieuwe banden.

Kiezen voor tweedehands autobanden

Zijn tweedehands autobanden wel te vertrouwen? Gaan ze lang mee? Wij begrijpen dat vragen zoals deze bij u opkomen. Waar halen wij ons bandenassortiment vandaan? Deze kunnen bijvoorbeeld afkomstig zijn van een auto die total loss is verklaard, maar waarvan de banden nog geheel in tact zijn. Daarnaast verzekeren wij u ervan dat slechte banden niet in de verkoop worden gezet. Bij de inkoop van tweedehands banden controleren wij de banden zorgvuldig. U vindt bij ons in het assortiment uitsluitend banden waar u nog vele kilometers mee kunt rijden.