Afneembare trekhaak

De voordelen van een afneembare trekhaak

Wilt u niet standaard een trekhaak aan uw auto hebben vastzitten, maar wilt u wel profiteren van de voordelen van een trekhaak wanneer u dat nodig heeft? Dan is een afneembare trekhaak voor u de ideale oplossing! De afneembare trekhaak is voor iedereen die de trekhaak bij de hand wil hebben, maar deze na gebruik weer wilt opbergen. Door de eenvoudige montage van de trekhaakkop, blijft het design van de auto goed in tact. Het systeem maakt het mogelijk om de afneembare trekhaak vast te zetten wanneer u deze wilt gebruiken.

Een trekhaak aan uw auto is natuurlijk ontzettend handig. Zo kunt u wanneer u een trekhaak heeft gemakkelijk spullen vervoeren met een aanhangwagen of een caravan meenemen en genieten van een vakantie op de camping!

Afneembare trekhaak monteren

Bij Carservice Barneveld monteren wij graag voor u uw afneembare trekhaak. Wij leveren trekhaken van de gangbare A-merken Bosal en Brink. Beide merken bieden de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kunt u de trekhaak jaren lang gebruiken en krijgt u waar voor uw geld.  Naast kwaliteit staat veiligheid bij Carservice Barneveld hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de producten; ze worden uitgebreid getest in het testcentrum van Brink en ze voldoen aan hoge Europese veiligheidseisen. Daarnaast dient de montage van de afneembare trekhaar vakkundig te gebeuren voor uw eigen veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers. De trekhaken zijn snel te monteren, dus de afneembare trekhaak is zo geplaatst én tegen de scherpste prijs.

Kabelsets voor uw auto

Vanuit de filosofie dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn, verkopen we geen losse artikelen. Bij Carservice Barneveld kunt u daarom alleen een compleet gemonteerd product krijgen. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto.

Trekhaak plaatsen bij Carservice Barneveld

Naast afneembare trekhaken, kunt u bij Carservice ook terecht voor wegdraaibare trekhaken en een vaste trekhaak. Voor een offerte op maat kunt u ons bellen op 0342-415468. Of laat hieronder uw gegevens achter dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Vermeld dan alstublieft het kenteken en wat voor type trekhaak en stekker aansluiting u wilt. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze specialisten u graag.