Grote onderhoudsbeurt

Grote beurt auto

Uw auto regelmatig laten controleren is enorm belangrijk, zowel voor uw veiligheid als het voorkomen van dure reparaties op het verkeerde moment. Een grote onderhoudsbeurt voor uw auto laat u eens in de zoveel tijd uitvoeren waarbij wij de auto controleren op meer dan 90 punten. Zo checken wij onder andere of alle verlichting werkt, testen we de remmen op een testbank en controleren we de katalysator. Bij ons staat kwaliteit en service voorop en dat merkt u in alles. Tegen een scherp tarief wordt de onderhoudsbeurt vakkundig uitgevoerd. Tevens krijgt u bij Carservice Barneveld altijd een gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Grote beurt auto inhoud

Vraagt u zich af wat de inhoud is van een grote beurt voor uw auto? Wij vertellen u dit graag! Wij segmenteren de te controleren onderdelen in de volgende categorieën in: in de auto, om de auto, onder de motorkap, banden, auto half hoog, onder de auto, vervangen. Misschien zegt u dit niet heel veel. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt waar u alle onderhoudsonderdelen kunt bekijken. Zo weet u precies waar onze specialisten aan sleutelen.

Gratis APK-keuring

Eén keer per jaar dient u uw auto APK te laten keuren. Dit is wettelijk verplicht en staat los van het onderhoud aan uw auto. Tijdens deze APK-keuring controleren we uw auto in ongeveer 45 minuten op de volgende onderdelen: banden, remmen, kentekenbewijs en gebruikte brandstof. Alleen bij de grote onderhoudsbeurt krijgt u bij Carservice Barneveld een gratis APK-keuring t.w.v. €29,95.

Wat kost een grote onderhoudsbeurt auto?

Er is geen standaard prijs voor een grote onderhoudsbeurt. Afhankelijk van het type en bouwjaar van uw auto, bepalen wij in overleg de kosten van een grote onderhoudsbeurt voor uw auto. Bij Carservice Barneveld bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Benieuwd wat een grote beurt voor u kost? Neem contact met ons op en ontvang direct een offerte op maat.