Trekhaken

De juiste trekhaak kiezen

Een trekhaak aan uw auto is hartstikke handig! Wat u aan uw auto meedraagt of trekt, hangt af van de soort trekhaak en het gewicht van de auto. ’s Zomers neemt u bijvoorbeeld gemakkelijk een caravan mee naar het Gardameer in Italië en tijdens een verhuizing vervoert u alle spullen in een aanhangwagen. Wij bieden drie soorten trekhaken: een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak. Carservice Barneveld helpt u graag bij het kiezen van de juiste trekhaak.

 

Vaste trekhaak

De functionele trekhaak met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, welke structureel aan uw auto is gekoppeld. De vaste trekhaak kan niet worden verwijderd, want hij zit aan de auto gelast. Een voordeel is dat hij altijd klaar is voor gebruik, dus gaat u regelmatig op vakantie of vervoert u vaak iets met de aanhangwagen? Dan past deze het beste bij u.

Afneembare trekhaak

De afneembare trekhaak is ideaal voor iedereen die de trekhaak bij de hand wil hebben, maar na gebruik weer wilt opbergen. Of wanneer een vaste trekhaak niet kan of als u die gewoon niet mooi vindt. Door de eenvoudige montage van de trekhaakkop, blijft het design van de auto goed in tact. Het systeem maakt het mogelijk om de afneembare trekhaak vast te zetten wanneer u deze wilt gebruiken.

Wegdraaibare trekhaak

Het meest comfortabele trekhaaksysteem; voor wie geen trekhaak wil zien, maar wel direct bij de hand wil hebben. De kop van de trekhaak blijft altijd gemonteerd, maar kan eenvoudig onder de auto weggedraaid worden. Zo blijft het design van de auto intact, als je de trekhaak niet gebruikt. Een reden om voor de wegdraaibare trekhaak te kiezen is vanwege het feit dat hij onzichtbaar achter de bumper is verborgen, maar altijd klaar is voor gebruik.

Fietsendrager trekhaak

Bij Carservice zit u goed voor een fietsendrager trekhaak. Deze is ideaal om één of meerdere fietsen mee te nemen op vakantie of tijdens een dagje uit. Een trekhaak voor de fietsendrager kan gebruikt worden op vrijwel alle voertuigen, zoals:

  • Auto’s
  • Bestelwagens
  • Campers

Een trekhaak voor een fietsendrager kan dus ook geplaatst worden op kleine auto’s waarmee u normaal gesproken geen caravan of aanhangwagen kunt trekken. Zelfs dan is het de moeite waard om een trekhaak te laten bevestigen. Dan kunt u in ieder geval uw fietsen gemakkelijk meenemen door gebruik te maken van de fietsendrager trekhaak wanneer u op pad gaat.

Bekijk onze fietsendragers

Trekhaken van kwaliteitsmerken

Wij leveren trekhaken van de gangbare A-merken Bosal en Brink. Zij bieden de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De trekhaken van Brink zijn snel te monteren en van hoge kwaliteit, zodat ze jarenlang gebruikt kunnen worden. Naast kwaliteit staat veiligheid hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de producten; ze worden uitgebreid getest in het testcentrum van Brink en ze voldoen aan hoge Europese veiligheidseisen.

Kabelsets voor uw auto

Wij verkopen geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto.

Trekhaken monteren bij Carservice Barneveld

Voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te geschieden. Maar dan wel tegen de scherpste prijs! Voor een offerte op maat kunt u ons bellen op 0342-415468. Of laat hieronder uw gegevens achter: wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Vermeld dan alstublieft het kenteken en wat voor type trekhaak en stekker aansluiting u wilt. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze specialisten u graag.