Bakwagen met laadlift huren Barneveld

Een bakwagen / verhuisbus huren in Barneveld

Gaat u verhuizen? Heeft u nieuwe meubels gekocht? Of heeft u de zolder opgeruimd en wilt u alle oude spullen in een keer wegbrengen? Huur een bakwagen met laadlift (20m3 inhoud) en bespaar uzelf veel gedoe bij het vervoeren van grote objecten of een grote vracht! Bij Carservice Barneveld kunt u tegen een scherpe prijs gemakkelijk en zonder gedoe een bestelbus huren. Wij zitten, zoals onze naam al aangeeft, gevestigd in Barneveld. Auto verhuur Carservice Barneveld is al meer dan 30 jaar dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt.

Bestelbus huren bij Autohopper

Autohopper Barneveld is de no-nonsense autoverhuurder van Barneveld en omstreken!

Doordat wij zijn aangesloten bij Autohopper heeft u bij ons de mogelijkheid om een geschikte bestelbus te huren voor uw vracht. Bij Autohopper heeft u keus uit een ruim assortiment bestelbussen. Zo vindt u altijd een bestelbus in de juiste afmeting en in de door u gewenste prijsklasse.

Voordelen bestelbus huren bij Autohopper

Het huren van een bestelauto bij een professionele autohuurder heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • De bus is altijd lekker luxe uitgevoerd, omdat de nieuwste bussen beschikbaar zijn!
  • U profiteert van uiterst scherpe, mooie ronde prijzen.
  • Zowel wij als Autohopper houden van duidelijkheid en heldere voorwaarden!
  • Geen rare verrassingen, lekker duidelijk!
  • Onderaan de streep de goedkoopste

Auto of aanhanger huren

Wilt u in plaats van een bestelbus liever een aanhanger huren voor het vervoeren van uw vracht? Of bent u op zoek naar een voordelige verhuurder van de nieuwste auto’s?  In alle gevallen kunt u ook bij Carservice Barneveld terecht. Autohopper heeft namelijk ook verschillende aanhangwagens en auto’s, in verschillende klassen. Heeft u langer een auto nodig dan alleen een dagje spullen vervoeren? Bij Autohopper kunt u ook terecht als u voor een langere termijn een auto wil huren of (short)leasen. Zowel privé als zakelijk.

Wilt u meer informatie over onze service en/of diensten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch op 0342-415468 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Waar vindt je ons? Kom je uit Barneveld, Voorthuizen, Lunteren of Garderen?  Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Energieweg 12 – 18 in Barneveld (Profile Carservice en Autohopper Barneveld).