Merkonderhoud

Merkonderhoud auto

Om veilige kilometers te blijven maken, is het belangrijk dat uw auto regelmatig gekeurd wordt. Merkonderhoud houdt in dat wij onderhoud uitvoeren voor alle verschillende automerken die u normaal gesproken bij uw autodealer zou laten doen. Waarom zou u voor Carservice Barneveld kiezen? Naast dat onze specialisten jarenlange ervaring hebben met diverse merken, is het ook een stuk scherper geprijsd!

Kan ik mijn auto laten controleren bij Carservice Barneveld?

Natuurlijk! Onze service en kwaliteit is minstens zo goed als bij uw autodealer en misschien nog wel beter. Met onze jarenlange ervaring voeren wij vakkundig onderhoud uit voor alle merken en modellen. Bent u niet zeker of u met uw auto bij ons terecht kunt? Vraag vrijblijvend advies aan en wij helpen u graag. Merkonderhoud bij Carservice Barneveld betekent dat u uw garantie behoudt en u krijgt altijd vooraf een duidelijke prijsopgave.

Kleine of grote onderhoudsbeurt bij Carservice Barneveld

Bij Carservice Barneveld bieden wij verschillende onderhoudsbeurten aan; van een kleine beurt tot een grote beurt en van reparaties tot merkenonderhoud. Afhankelijk van het aantal gereden kilometers en het aantal jaren dat u de auto in bezit heeft, bepalen wij welke beurt het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld ongeveer 15.000 kilometers gereden? Dan doen we een kleine onderhoudsbeurt. Anders komt u in aanmerking voor een grote onderhoudsbeurt. Ook mooi meegenomen: bij een grote onderhoudsbeurt krijgt u een gratis APK-keuring t.w.v. €29,95! Tevens kunt u bij ons reparaties laten uitvoeren. Als tijdens een onderhoudsbeurt blijkt dat een onderdeel defect is, hebben we vooraf contact met u over de prijs. Voorkomen is beter dan genezen, dus laat regelmatig een check uitvoeren!