Bestelbus huren

Een bestelbus of verhuisbus huren in Barneveld

Het kan wel eens voorkomen dat u grote objecten of een grote vracht moet vervoeren, maar dat u niet beschikt over een geschikt vervoersmiddel daarvoor. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of nieuwe meubels heeft gekocht. Bij Carservice bent u op het juiste adres om tegen een scherpe prijs en heldere voorwaarden een bestelbus te huren! Wij zijn aangesloten bij Autohopper Autoverhuur en dat geeft u de mogelijkheid om via ons een geschikte bestelbus te huren voor uw vracht. Bij Autohopper heeft u keus uit een ruim assortiment bestelbussen. Zo vindt u altijd een bestelbus in de juiste afmeting en in de door u gewenste prijsklasse.

 

Voordelen bestelbus huren bij Autohopper

Het huren van een bestelauto bij een professionele autohuurder heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Altijd de nieuwste auto’s, altijd lekker luxe uitgevoerd!
  • Uiterst scherpe, mooie ronde prijzen.
  • Heldere voorwaarden, want wij houden van duidelijkheid!
  • Onderaan de streep de goedkoopste
  • Geen rare verrassingen, lekker duidelijk!

Auto of aanhanger huren

Wilt u liever een auto met aanhanger huren voor het vervoeren van uw vracht? Of heeft u enkel een aanhanger nodig? Of juist alleen een auto? In alle gevallen kunt u ook bij ons terecht. Autohopper heeft ook verschillende aanhangwagens en auto’s, in verschillende klassen. Autohopper heeft voor u altijd de nieuwste auto’s klaarstaan. Heeft u langer een auto nodig dan alleen een dagje spullen vervoeren? Bij Autohopper kunt u ook terecht als u voor een langere termijn een auto wil huren of (short)leasen. Zowel privé als zakelijk.

Bestelbus huren Barneveld

Wij zitten, zoals onze naam al aangeeft, gevestigd in Barneveld. Carservice Barneveld is al meer dan 30 jaar dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wilt u meer informatie over onze service en/of diensten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch op 0342-415468 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag!

Waar vindt je ons? Kom je uit Barneveld, Voorthuizen, Lunteren of Garderen?  Dan kunt u ons makkelijk vinden aan de Energieweg 12 – 18 in Barneveld (Profile Carservice en Autohopper Barneveld).