Onderhoud

Wat kan Carservice Barneveld voor u betekenen op het gebied van auto-onderhoud?

Haal- en brengservice i.v.m. het Coronavirus

Is uw auto toe aan onderhoud of APK, maar wilt u uw huis niet uit vanwege het Coronavirus? Of werkt u thuis en heeft u de auto toch niet nodig? We halen graag uw auto op (gemeente barneveld), voeren het onderhoud uit en zetten hem weer netjes voor uw deur af! We letten hierbij goed op de hygiëne, de monteurs maken gebruik van wegwerp handschoenen en hygiënische doekjes.

Bel ons op 0342-415468 voor de afspraak en geef aan dat u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice.

 

Auto onderhoud bij Carservice is vakkundig én voordelig. Of u nu een oude auto of een nieuwe auto rijdt: wij voeren al uw onderhoud vakkundig en voordelig uit. Het is goed om regelmatig de auto te laten controleren. Zo voorkomt u (dure) reparaties. Bovendien is het onderhouden van uw auto belangrijk voor uw veiligheid. Wij bieden reguliere onderhoudsbeurten tot merkonderhoud. Altijd tegen een scherp tarief en vakkundig uitgevoerd. Maak direct online een afspraak voor een onderhoudsbeurt!

Carservice Barneveld: uw partner voor al uw auto-onderhoud

  • Minstens zo goed als bij de dealer, alleen scherper geprijsd
  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Onderhoud volgens het boekje: je behoudt je garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt

Grote beurt auto (met gratis APK-keuring)

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in de technische staat van uw auto. Bij een grote autobeurt controleren wij uw auto op meer dan 90 punten. Zo vervangen we filters en bougies, controleren we uw distributieriem, uw uitlaat en uw banden en vullen we alle vloeistoffen bij. Daarnaast krijgt u altijd een gratis APK-keuring bij een grote onderhoudsbeurt.

Laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Verschillende onderhoudsbeurten

Wij van Carservice Barneveld bieden u graag verschillende soorten auto onderhoudsbeurten. Het is namelijk niet altijd nodig om een grote beurt te doen of misschien wilt u dat er maar één of twee onderdelen worden gecontroleerd of een reparatie. Dat kan natuurlijk ook!

Kosten onderhoudsbeurt

Wat een onderhoudsbeurt kost is afhankelijk van het soort onderhoud en het type en bouwjaar van uw auto. Bij Carservice bent u verzekerd van een eerlijke en scherpe prijs voor onderhoud door gecertificeerde monteurs. Neem contact op en ontvang direct een offerte op maat.

Kleine beurt auto

Voorkom verrassingen door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Daarbij controleren wij uw auto op meer dan 25 onderdelen. We checken bijvoorbeeld de verlichting, banden, remblokken en uitlaatsysteem. Ook verversen we uw olie en ruitenvloeistof.

Merkonderhoud

Minstens zo goed als bij de dealer, maar dan scherper geprijsd. En met behoud van uw fabrieksgarantie. Dat is merkonderhoud bij Carservice. Met onze ruime ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken.

Overig onderhoud en reparaties

Geen volledige onderhoudsbeurt, wel controle op één of meer onderdelen? Of het nu gaat om het vervangen van je distributieriem of een controle op je remmen: neem contact met ons op via ons contactformulier, we maken direct een offerte op maat. Zo kunt u weer een tijd veilig vooruit.