Kleine onderhoudsbeurt

Kleine beurt auto

Zorgeloos auto blijven rijden? Doe regelmatig een kleine onderhoudsbeurt voor uw auto! Dat is wat wij van Carservice Barneveld u adviseren. Vraagt u zich af wanneer u een kleine beurt voor uw auto moet laten uitvoeren? Of het slim is om alle kleine mankementen op te sparen of bij elk defect direct bij één van onze monteurs moet aankloppen? Als u merkt dat één of meerdere onderdelen niet optimaal werken, laat uw auto dan direct controleren. Wacht hier niet te lang mee, want hoe erger de schade, hoe duurder de reparatiekosten uiteindelijk uitvallen. Daarnaast kunt u als stelregel aanhouden dat wij een kleine beurt vaak uitvoeren na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Weet u niet zeker of u een kleine of grote beurt moet laten uitvoeren? Neemt u gerust contact met ons op en wij adviseren u graag!

Kleine beurt auto inhoud

Bij een kleine onderhoudsbeurt controleren we de auto op meer dan 25 onderdelen. Deze onderdelen hebben we verdeeld in een aantal categorieën: in de auto, om de auto, onder de motorkap, banden, auto half hoog, onder de auto, vervangen. Alle onderhoudsonderdelen vindt u in dit overzicht, waardoor u precies weet wat onze vakkundige monteurs controleren. We checken bijvoorbeeld de banden, verlichting, ruitenwissers en het uitlaatsysteem. Tevens verversen we uw olie en ruitenvloeistof. Zo kunt u weer een lange tijd veilig de weg op.

Wat kost een kleine onderhoudsbeurt auto?

Bij Carservice Barneveld is iedere klant uniek. Dit betekent dat wij voor iedereen een offerte op maat maken. Afhankelijk van uw type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, bepalen wij een eerlijke en scherpe prijs. Moet u binnenkort een kleine beurt laten doen, maar wilt u weten wat het u gaat kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Grote onderhoudsbeurt of merkonderhoud bij Carservice Barneveld?

Naast kleine onderhoudsbeurten voeren wij ook grote onderhoudsbeurten en merkonderhoud uit. U komt in aanmerking voor een grote onderhoudsbeurt wanneer u de auto al 2 jaar in bezit heeft of na 30.000 gereden kilometers. Daarnaast voeren wij ook merkonderhoud uit; dit is onderhoud voor specifieke merken die u ook bij uw dealer kunt uit laten uitvoeren. Alleen bij ons tegen een scherpere prijs! Ook behoudt u gewoon uw fabrieksgarantie. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist in onderhoud voor alle merken, bijvoorbeeld Opel, Ford, Citroën en nog meer merken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!