Vaste trekhaak

De voordelen van een vaste trekhaak

Heeft u vaak een trekhaak nodig? Dan is een vaste trekhaak voor u onmisbaar. Een vaste trekhaak is structureel aan uw auto gekoppeld en kan niet worden verwijderd, omdat hij aan de auto zit gelast. Een voordeel is dat hij altijd klaar is voor gebruik. Dus gaat u regelmatig op vakantie of vervoerd u vaak iets met de aanhangwagen? Dan is deze functionele trekhaak met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zeker voor u geschikt!

Vaste trekhaak monteren

Bij Carservice Barneveld monteren wij graag een vaste trekhaak aan uw auto. Voor uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers is het van belang dat de montage van de trekhaak vakkundig gebeurd. Bij Carservice Barneveld monteren wij de trekhaak snel en tegen de scherpste prijs. Wij leveren trekhaken van de gangbare A-merken Bosal en Brink. Beide merken bieden de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kunt u de trekhaak jaren lang gebruiken en krijgt u waar voor uw geld. Al onze trekhaken worden uitgebreid getest in het testcentrum van Brink en ze voldoen aan hoge Europese veiligheidseisen.

Kabelsets voor uw auto

Vanuit de filosofie dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn, verkopen we geen losse artikelen. Bij Carservice Barneveld kunt u daarom alleen een compleet gemonteerd product krijgen.

Trekhaak plaatsen bij Carservice Barneveld

Naast vaste trekhaken, kunt u bij Carservice ook terecht voor wegdraaiende trekhaken en afneembare trekhaken. Bent u er nog niet over uit welke trekhaak het beste bij u past? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste trekhaak. Voor een offerte op maat kunt u ons bellen op 0342-415468. Of laat hieronder uw gegevens achter dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Vermeld dan alstublieft het kenteken en wat voor type trekhaak en stekker aansluiting u wilt. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze specialisten u graag.