Truck & Industrie

Truck & Industrie

Banden en service voor professionals door professionals.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van banden en diensten voor:

  • Transport & Logistiek
  • Interntransport
  • Heftruckbanden
  • Grondverzetbanden
  • Kraanbanden
  • Landbouwbanden

Voor wet en regelgeving truck winterbanden en sneeuwkettingen kunt u de meest actuele informatie vinden op www.bandveilig.nl de branche informatie site van de VACO.

Transport & Logistiek

Voor transportondernemers is onze Truck afdeling al meer dan 30 jaar een zeer betrouwbare en persoonlijke partner. We bieden naast lokale bandenservice ook 24/7 pan-Europese bandenpechservice. Hierin zijn we uniek. We zijn de mobiliteitspartner bij uitstek. We kennen onze klanten en hun banden. Ons merkonafhankelijk beleid staat volledig ten dienste van optimaal kilometerrendement. Dat zit in ons DNA verankerd. De beste band met en voor de klant is ons motto.

Wij hebben ons vanaf het begin in 1989 verbonden aan het landelijke netwerk van Profile Tyrecenter. Via dit landelijke netwerk van bandenspecialisten kunnen wij landelijk maar ook internationaal onze klanten altijd weer snel op weg helpen.

 

Bandenservice verlenen voor bedrijfsvoertuigen is complex. Die complexiteit komt voort uit de verschillende as-posities van het voertuig en het soort transport. Gaat het om goederen, gaat het om diensten? Het type transport, de lading en of het om lokaal, regionaal, landelijk of internationaal transport gaat, vergroten de complexiteit. De beste mix van al deze factoren bepaalt de meest optimale bandenservice voor de transportondernemer.

Diensten

Onze professionals gaan verder dan alleen een bandenadvies voor uw bedrijf. Wij staan voor u klaar om u te adviseren op het gebied van alle Truckwerkzaamheden en maken graag in overleg met u een passend voorstel. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

 

Heftruckbanden en Industriebanden

Heftruckbanden nodig voor uw heftruck? Bij Carservice Barneveld vindt u allerlei soorten, maten en merken industriebanden, waaronder heftruckbanden en volrubber banden. Ieder voertuig in de industrie heeft andere banden nodig. Wij geven een persoonlijk advies over de juiste banden voor uw voertuig.

 

Ruilsysteem

Wij bieden u een compleet pakket nieuwe industrievelgen, van ééndelige- en splitvelgen tot meerdelige velgen. Aansluitmaten zijn op iedere gewenste maat te maken en met ons uitgebreide assortiment ruilvelgen voor de gangbare merken en types heftrucks maken wij wielwissel op locatie mogelijk, waardoor stilstand van de machine beperkt blijft.

 

Grondverzet, Kraan en Landbouw Banden

Banden moeten rond de klok rond kunnen presteren en dat vaak in zeer zware omstandigheden. Hun waarde wordt in uren bewezen. Door gekwalificeerd personeel dat u een band adviseert die bij u en uw werkzaamheden past, kan de gebruiksduur van een band aanzienlijk worden verlengd. Daarom leveren wij als merkonafhankelijke bandenspecialist een belangrijke bijdrage aan dat rendement. Daarnaast zijn wij een solide partner, die dag en nacht bereid is om goede banden te onderhouden.

Grondverzetbanden en kraanbanden zijn kostbaar. De verschillende toepassingen vragen om zeer zorgvuldige omgang met deze banden. De juiste behandeling zorgt voor een langere levensduur en uiteindelijk voor een lagere kostprijs per uur.

 

Wilt u meer informatie over onze bandenservice en/of diensten? Neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch op 0342-415468