Autoruitschade

Autoruitschade

Ook met autoruitschade kunt u bij ons terecht.

Bij Autoglas Barneveld bent u verzekerd van een betrouwbare, snelle en kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Niet in de laatste plaats omdat we zijn aangesloten bij FOCWA, een keurmerk dat garant staat voor kwaliteit.

Wij repareren niet op locatie, omdat wij dan niet de kwaliteit kunnen garanderen. Wij bieden u wel, indien nodig, kosteloos vervangend vervoer aan.

 

Wij regelen alles met uw verzekeraar

De afhandeling met uw verzekeraar nemen wij u graag uit handen. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Wij regelen voor u dan ook de verdere financiële afhandeling.

 

Glasgarant

Bij de stichting Glasgarant zijn meerdere verzekeraars aangesloten die het afwikkelingsproces van autoruitschade voor verzekerden goed en vlot willen laten verlopen. Afhankelijk van uw polis, en of het een ruitreparatie of ruitvervanging betreft, betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u uw autoruitschade laat herstellen via de Glasgarant-regeling. Glasgarant streeft continu naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid; voor u een goed gevoel om te weten dat Autoglas Barneveld is aangesloten bij Glasgarant.

 

FOCWA/BOVAG erkend

Wij zijn erkend als FOCWA autoruitherstelbedrijf. Onze autoruitspecialisten zijn, volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf), volledig opgeleid en gecertificeerd.

 

Autoruit repareren

Sterretje in uw voorruit? Autoglas Barneveld repareert het snel en vakkundig.

Pats! een opspattend steentje met een sterretje in uw autoruit als gevolg. Is het sterretje kleiner dan een muntstuk van 2 euro, dan is repareren van uw autoruit meestal mogelijk.

Autoglas Barneveld gebruikt een unieke hars-injectiemethode. Daardoor verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel als sneeuw voor de zon en wordt uw ruit weer op volle sterkte gebracht.

Repareren van uw autoruit doen wij zonder risico voor u. Autoglas Barneveld geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren. Mocht een ruit na vervanging stuk gaan door montagefouten, dan wordt deze kosteloos vervangen.

Waarom moet u niet doorrijden met een sterretje in de voorruit?

• Door plotselinge temperatuurwisselingen kan het sterretje een barst worden. Voorkomt dit door tijdig een afspraak te maken.
• U bespaart geld. Reparatie wordt in de meeste gevallen 100% door uw verzekering vergoed (vanaf WA+), bovendien voorkomt het kosten voor vervanging.
• Bij een APK keuring kan het een punt van afkeuring zijn als het sterretje (groter dan 20mm) in het zicht van de bestuurder zit.
• Als het sterretje groter is dan 20mm, dan is het veelal niet meer te repareren en dient de autoruit vervangen te worden.

Voorruit vervangen

Heeft u een barst of scheur in uw voorruit? Is reparatie niet mogelijk, is de ruit volledig kapot? Dan wilt u natuurlijk dat uw voorruit snel en vakkundig wordt vervangen.

Autoglas Barneveld repareert een voorruit als het nog kan en vervangt een voorruit als het moet. Onze experts gebruiken uitsluitend (OEM goedgekeurde) ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en/of voorschrijven. Welk type auto u ook heeft, uw nieuwe voorruit is niet van de oorspronkelijke te onderscheiden. Ook worden eventuele veiligheidssystemen (camera’s) achter de voorruit opnieuw gekalibreerd indien de fabrikant dit voorschrijft.

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Informeer dan bij ons naar een scherpe prijs.