APK

APK-keuring bij Profile Carservice

 

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u zelfs niets voor uw APK! Plan uw APK-keuring in met onze online planner en laat uw APK keuren bij Profile Carservice. U kunt ook telefonisch een afspraak maken, bel dan naar: 0342 – 41 54 68.

Grote onderhoudsbeurt met gratis APK-keuring!

Combineert u de APK-keuring met een grote onderhoudsbeurt? Dan is uw APK gratis! Plan uw APK-keuring online in met onze online planner.

 

Wat doen we bij een APK-keuring?

Onze APK keurmeesters lopen uw auto in ongeveer 45 minuten na op de volgende onderdelen:

  • verkeersveiligheid: controle banden, remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: controle uitlaatgassen.
  • Algemeen: kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof.
  • Afmelden bij de RDW.

Auto afgekeurd? Gratis herkeuring!

Wordt uw auto afgekeurd bij een APK-keuring door Profile Car & Tyreservice? Dan voeren we kosteloos een herkeuring voor u uit.

De voorwaarden:

  • De uit het keuringsrapport voortvloeiende reparaties worden door Carservice verricht.
  • De nieuwe keuring wordt ingepland binnen twee weken na de datum van afkeuring.
  • Indien u de reparaties niet bij ons laat uitvoeren, dan betaalt u € 20,- voor een nieuwe keuring, onder voorwaarde dat u de afspraak voor herkeuring maakt binnen 2 weken na datum van afkeuring.

Let op: het is verboden om met een voertuig te rijden wanneer het niet aan de APK-keuringseisen voldoet. Plan uw APK-keuring dus altijd ruim op tijd in, zodat uw auto uiterlijk op de APK-vervaldatum is goedgekeurd.