APK

APK-keuring bij Profile Carservice

 

Haal- en brengservice i.v.m. het Coronavirus

Is uw auto toe aan onderhoud of APK, maar wilt u uw huis niet uit vanwege het Coronavirus? Of werkt u thuis en heeft u de auto toch niet nodig? We halen graag uw auto op (gemeente barneveld), voeren het onderhoud uit en zetten hem weer netjes voor uw deur af! We letten hierbij goed op de hygiëne, de monteurs maken gebruik van wegwerp handschoenen en hygiënische doekjes.

Bel ons op 0342-415468 voor de afspraak en geef aan dat u gebruik wilt maken van de haal- en brengservice.

 

De APK is een wettelijk verplichte keuring, die los staat van het onderhoud aan uw auto. U kunt de APK-keuring bij ons combineren met een onderhoudsbeurt. In combinatie met een grote onderhoudsbeurt betaalt u zelfs niets voor uw APK! Plan uw APK-keuring in met onze online planner en laat uw APK keuren bij Profile Carservice. U kunt ook telefonisch een afspraak maken, bel dan naar: 0342 – 41 54 68.

Grote onderhoudsbeurt met gratis APK-keuring!

U betaalt voor een APK-keuring € 33.95* all-in. Combineert u de APK-keuring met een grote onderhoudsbeurt? Dan is uw APK gratis! Plan uw APK-keuring online in met onze online planner.

 

Kosten APK-keuring

Bij Carservice betaalt u € 33,95* voor een complete APK-keuring. Dat is een totaalprijs, inclusief de afmeldkosten en milieumeting. Zijn er reparaties nodig? Dan bespreken we dit altijd vooraf met u. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. *De APK-kosten voor overige voertuigen

Wat doen we bij een APK-keuring?

Onze APK keurmeesters lopen uw auto in ongeveer 45 minuten na op de volgende onderdelen:

  • verkeersveiligheid: controle banden, remmen, wielophanging, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en carrosserie.
  • Milieu: controle uitlaatgassen.
  • Algemeen: kentekenbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof.
  • Afmelden bij de RDW.

Auto afgekeurd? Gratis herkeuring!

Wordt uw auto afgekeurd bij een APK-keuring door Profile Car & Tyreservice? Dan voeren we kosteloos een herkeuring voor u uit.

De voorwaarden:

  • De uit het keuringsrapport voortvloeiende reparaties worden door Carservice verricht.
  • De nieuwe keuring wordt ingepland binnen twee weken na de datum van afkeuring.
  • Indien u de reparaties niet bij ons laat uitvoeren, dan betaalt u € 20,- voor een nieuwe keuring, onder voorwaarde dat u de afspraak voor herkeuring maakt binnen 2 weken na datum van afkeuring.

Let op: het is verboden om met een voertuig te rijden wanneer het niet aan de APK-keuringseisen voldoet. Plan uw APK-keuring dus altijd ruim op tijd in, zodat uw auto uiterlijk op de APK-vervaldatum is goedgekeurd.