Wegdraaibare trekhaak

De voordelen van een wegdraaibare trekhaak

Vindt u het design van uw auto erg belangrijk en vindt u een trekhaak niet mooi, maar heeft u er wel regelmatig eentje nodig? Dan is voor u een wegdraaibare trekhaak de perfecte oplossing! Een wegdraaibare trekhaak is het meest comfortabele trekhaaksysteem voor wie geen trekhaak wil zien, maar er wel een direct bij de hand wil hebben. Bij dit systeem blijft de kop van de trekhaak altijd gemonteerd, maar kan eenvoudig onder de auto weggedraaid worden. Zo blijft het design van de auto intact als u de trekhaak niet gebruikt en heeft u daarnaast toch altijd met een handomdraai alle voordelen van een trekhaak tot uw beschikking.

Wegdraaibare trekhaak monteren

Bij Carservice Barneveld leveren wij trekhaken van de gangbare A-merken Bosal en Brink. Beide merken bieden de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo kunt u de trekhaak jaren lang gebruiken en krijgt u waar voor uw geld. Naast kwaliteit staat veiligheid bij Carservice Barneveld hoog in het vaandel. Dit ziet u terug in de producten en in de service. Zo worden alle trekhaken  uitgebreid getest in het testcentrum van Brink en voldoen ze aan hoge Europese veiligheidseisen. Daarnaast dient de montage van de afneembare trekhaar vakkundig te gebeuren voor uw eigen veiligheid, maar ook die van de andere weggebruikers. De trekhaken zijn snel te monteren, dus uw auto is zo voorzien van een wegdraaibare trekhaak. En dat alles tegen de scherpste prijs.

Trekhaak plaatsen bij Carservice Barneveld

Naast vaste trekhaken, kunt u bij Carservice ook terecht voor afneembare trekhaken en een vaste trekhaak. Vindt u het lastig om te bepalen welke trekhaak voor u geschikt is? Wij voorzien u graag van onze vakkundig advies! Voor een offerte op maat kunt u ons bellen op 0342-415468. Of laat hieronder uw gegevens achter dan wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! Vermeld dan alstublieft het kenteken en wat voor type trekhaak en stekker aansluiting u wilt. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen onze specialisten u graag.