APK en Onderhoud

APK bij Profile Carservice Barneveld

De APK is een periodieke keuring die uw auto controleert op veiligheid en milieu. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De APK wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde keurmeester. Zo bent u er altijd zeker van dat uw auto goed gekeurd wordt. U kunt nu direct een afspraak inplannen bij Profile Tyrecenter Barneveld om uw auto APK te laten keuren.

 

Naast de APK kunt u bij Profile Carservice Barneveld ook terecht voor de kleine beurt en grote beurt voor uw auto. Uw auto wordt zelfs gratis APK gekeurd als u de APK combineert met een grote beurt.

Kleine beurt bij Profile Carservice Barneveld

Door middel van een regelmatige kleine beurt ondervangt u onaangename dure verrassingen. Bij een kleine beurt wordt er gekeken naar de volgende dingen:

 

  • Olie (vervangen)
  • Remmen
  • Schokdempers
  • Algeheel onderhoud

U kunt de kleine beurt ook prima combineren met een APK. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Profile Tyrecenter Barneveld.

Auto onderhoud bij Profile Carservice – Ga veilig op weg

Goed onderhoud van uw auto is belangrijk voor uw veiligheid.

✔ Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is essentieel voor uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers.

✔ Auto onderhoud kunt u laten uitvoeren als een grote- of kleine beurt. Daarnaast kunt u een onderhoudsbeurt combineren met een APK

✔ Bij reparaties informeren wij u vooraf over de kosten.

✔ Profile Tyrecenter onderhoudt alle merken en u behoudt uw fabrieksgarantie

 

Werkzaamheden kleine onderhoudsbeurt voor uw auto

Bij een kleine beurt (al vanaf €99,-) controleren wij standaard de volgende punten:

– Verlichting

– Bandenspanning

– Remblokken

– Uitlaatsysteem

– Olie (inclusief verversen)

Klik hier voor een volledig overzicht (pdf) 

 

Werkzaamheden grote beurt

Bij een grote beurt (al vanaf €179,-) controleren wij standaard de auto op meer dan 90 punten. Uiteraard vallen de controlepunten van een kleine beurt hierin. Daarnaast krijgt u, indien gewenst, een gratis APK bij een grote beurt. De volgende punten worden gecontroleerd:

– Vervanging filters en bougies

– Controle distributieriem (exclusief vervangen)

– Uitlaat

– Banden

– Bijvullen alle vloeistoffen

– Indien gewenst een gratis APK

Klik hier voor een volledig overzicht (pdf)

Kosten en prijs auto onderhoud

De kosten van een auto onderhoudsbeurt verschillen per auto. Een kleine onderhoudsbeurt kan al vanaf 99,- en een grote onderhoudsbeurt vanaf 179,-. Dit is afhankelijk van type auto en kilometerstand. De kosten zijn berekend exclusief eventuele reparaties. Wanneer die noodzakelijk zijn overleggen wij altijd met u zodat u niet voor verrassingen komt te staan.  Neem contact met ons op via het offerteformulier.

 

 Klik hier voor offerte

 

Onderhoud en reparaties

Naast een reguliere onderhoudsbeurt kunt u ook terecht voor allerlei reparaties aan uw auto , airco controle of airco onderhoudsbeurt, uitlijnen, balanceren of een carcheck.

 

Onderhoud airco

Bij Profile Carservice kunt u ook terecht voor airco onderhoud van uw auto. Dit varieert van een geurbehandeling, een controle tot een reparatie. Lees hier meer over airco onderhoud van uw auto.