LANCERING VREDESTEIN COMTRAC 2 ALL SEASON

LANCERING VREDESTEIN COMTRAC 2 ALL SEASON TIJDENS AUTOZUM

vrijdag 20 januari 2017

Apollo Vredestein lanceert haar gloednieuwe band Vredestein Comtrac 2 All Season tijdens de tweejaarlijkse AutoZum-beurs. Bovendien presenteert de bandenproducent hier een overzicht van Vredestein-producten en de verschillende samenwerkingen met premium stylingbedrijven. De beurs in Salzburg is de ontmoetingsplek voor de Europese automotive sector en vindt plaats van woensdag 18 tot zaterdag 21 januari.

De Vredestein Comtrac 2 All Season heeft sinds de lancering een uitstekende reputatie opgebouwd onder bestuurders van bestelwagens en lichte vrachtwagens vanwege de hoge mate van efficiency, het comfortabele rijgedrag, uitstekende handling en stabiele wegligging. De band staat bekend als de beste keus voor personen en bedrijven met een voorkeur voor één type band voor alle seizoenen.

Gebouwd op ervaring

Sinds de introductie van de Vredestein Comtrac All Season heeft het bedrijf een enorme ervaring opgebouwd binnen dit gebied van de bandenmarkt. De R&D-experts van Apollo Vredestein hebben deze kennis nu ingezet in de ontwikkeling en verdere verbetering van de Vredestein Comtrac 2 All Season.

 

Het belang van efficiency

Een nieuw constructieconcept met bredere langsgroeven en open schoudergroeven biedt nog meer stijfheid, terwijl het nieuwe silica loopvlakmengsel zorgt voor minder energieverlies. De praktische resultaten van deze veranderingen zijn aanzienlijk: de Vredestein Comtrac 2 All Season heeft een 11,70-meter kortere remafstand op nat wegdek bij 80 km/u vergeleken met zijn reeds indrukwekkende voorganger. Bovendien biedt het nieuwe model tien procent meer stabiliteit bij zware belasting en een vijf procent betere rolweerstand. Hiermee bepaalt de Vredestein Comtrac 2 All Season de nieuwe standaard voor vierseizoenenbanden voor bestelwagens en lichte vrachtwagens.